Család

Ceglédi csecsemőgyilkosság: idegességében verte halálra az anya

A 31 éves nő ellen emberölés gyanújával indítottak eljárást. Az asszony – aki egyébként 7 hónapos terhes a harmadik gyerekkel – állítja, idegességében ütötte a babát. Párja szerint a nő sosem bántotta kicsiket.

Beismerő vallomást tett az a 31 éves nő, aki ceglédi otthonában vasárnap éjjel halálra verte másfél éves kisfiát. A nyomozóknak azt mondta, hogy idegességében bántalmazta a gyermekét. Az igazságügyi orvos szakértő a boncoláskor megállapította, hogy a kisfiú halálát több, a fejére mért ütés okozta.

Az apa 10 éve van együtt a nővel. Elmondása szerint az édesanya eddig sohasem bántotta a kicsiket. Úgy fogalmazott: “összejöhettek a dolgok”, és valószínűleg dührohamot kaphatott a gyermek, erre reagálhatott így az anya, aki 7 hónapos terhes harmadik gyermekükkel. A bűncselekmény elkövetésekor a gyermek édesapja nem volt a lakásban, mert dolgozott, onnan hívták fel a hírrel.

A mentőket még vasárnap reggel riasztották, miután a kisgyerek nem mutatott semmiféle életjelet. Megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. Később kiderült: a kisfiú feltehetően bántalmazás miatt halt meg, ezt az igazságügyi orvosszakértő is megerősítette. A 31 éves nő ellen emberölés gyanújával indítottak eljárást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top