Család

2 óra házasság után máris elvált a férj

A feleség korábban megígérte a férfinak, hogy nem oszt meg képeket a ceremóniáról – amikor mégis megtette, kiderült, mennyire komolyan gondolta a férj a megállapodást.

Mindössze két óráig tartott egy házasság Szaúd-Arábiában: a friss férj azonnal beadta a válókeresetet, mikor megtudta, hogy felesége megszegte korábbi megegyezésüket, és mégis posztolt képeket a ceremóniáról.

A férfi állítólag az esküvő előtt arra kérta az arát, hogy a szertartáson ne használja a közösségi médiát, például a Snapchatet, Twittert vagy Instagramot, de úgy tűnik, a fiatal feleség mégis elcsábult, és küldött barátnőinek egy képet a népszerű fotómegosztó oldalon, a Snapchaten.

Két órával az esküvő után elvált feleségétől - a Snapchat miatt 

A kérést még a házassági szerződésbe is belefoglalták, így a férjnek minden törvényes alapja megvolt rá, hogy kimondja a válást.

A felek családjai között a beszámolók szerint hatalmas vita zajlik: a nő családja szerint igazságtalan volt a kérés, és túl radikális a következmény, a férfi rokonai viszont azzal érvelnek, hogy mivel a szerződés alá volt írva, a válás teljesen jogos és törvényes.

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top