Család

Szuper halloweeni jelmezek gyerekeknek – videó

Ti tudjátok már, minek öltözik a gyerkőc halloweenkor? Ha nem, ez a videó segíthet, ugyanis több mint 150 szuper halloweeni jelmezt mutat be.

Jelmezt választani nehéz, és így van ez a halloweeni jelmezekkel is, főleg ha gyerekeknek kell. Hogy miért? Mindkettőtöknek kell hogy tetsszen az ötlet, és fontos, hogy megegyezzenek róla az elképzeléseitek. Nem mellékes az sem, hogy el tudd készíteni, vagy megfizethető áron be lehessen szerezni, mindezekhez pedig még hozzáadódik az is, hogy szorít az idő. Bizonyára mindjárt itt a halloweenparti, amire a gyerek hivatalos…

Ezért nem árt időben kiválasztani a halloweeni jelmezt. Hogy az körülményes? Ültesd le a gyerkőcöt magad mellé, és nézzétek meg ezt a szuper videót; több mint 150 halloweeni jelmezt vonultat fel gyerekeknek, mindössze tíz perc alatt,  pörgős zenére, hogy nehogy elunjátok. Biztosan találtok kedvetekre valót! Széles a választék: a klasszikus jelmezektől az ijesztőbbekig mindenféle van.

Még több halloweeni jelmez gyerekeknek az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top