Család

Nekimentek az anyának, mert engedte, hogy fia segítsen a házimunkában

Volt, aki egész konkrétan rabszolgatartásnak nevezte, amit az anyuka csinált.

Nikkole Paulun egy 22 éves, kétgyermekes, egyedülálló édesanya, aki először akkor szerzett hírnevet magának, mikor igent mondott az MTV 16 éves vagyok és terhes című realityjére. Azóta rengeteg követője van, akikkel időről időre igyekszik megosztani élete kisebb-nagyobb történéseit.

Így volt ez a közelmúltban is, amikor Nikkole a kisfiáról osztott meg képeket, aki éppen házimunkát végzett. A büszke anyuka a poszt alá odaírta, többek között azért tartja fontosnak, hogy kisfia már ilyen fiatal korban hozzászokjon a házimunkához, hogy ha majd egyszer elköltözik otthonról, akkor is tudjon gondoskodni magáról. “Nem mellesleg, ha majd egyszer eljön a nap, az én fiam képes lesz lenyűgözni a párját egy olyan vacsorával, amit saját kezűleg készített el” – írja Nikkole, akit a követői többsége nem győzött dicsérni a hozzáállása miatt.

Voltak azonban, akiknek egyáltalán nem tetszett az, amit Nikkole csinál. Egyikük azt írta a kétgyerekes anyának, ne kezelje gyermekét rabszolgaként, és ha lehet, ne vele végeztesse el a házimunkákat. Másikuk pedig azt kérdezte az anyukától, vajon a lányának megmutatja-e majd, hogyan kell kereket cserélni az autón.

Szerencsére Nikkole-t nem abból a fából faragták, hogy csak úgy szó nélkül hagyja a gonosz megjegyzéseket. A “rabszolgás” kommentelőnek azt írta, a házimunka nagy részét ő végzi el, kisfia csak besegít neki, amennyit tud és szívesen csinál. De megkapta a magáét a másik kommentelő is: neki Nikkole azt írta, természetesen mindent megmutat majd a lányának, annál is inkább, mert egyedülálló anyaként ezeket a feladatokat is ő végzi el.

Olvass még többet házimunkáról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top