Család

Válságos állapotban van a meglőtt baranyai kisbaba

A fiatal apa vasárnap véletlenül elsütötte a légpuskáját. 11 hónapos gyermekét érte a lövés.

Intenzív osztályon ápolják azt a 11 hónapos csecsemőt, akit az apja sebesített meg légpuskával vasárnap a Baranya megyei Oldon. A gyermek állapota válságos közölte a pécsi gyermekgyógyászati klinika igazgatója.

Decsi Tamás orvosprofesszor elmondta: a csecsemőt mentőhelikopterrel szállították vasárnap a pécsi klinikára, ahol aznap idegsebészeti beavatkozást végeztek el rajta. A műtétet követően a kisgyermek a gyermekklinika intenzív osztályára került, a többi között lélegeztetést igényel. Állapota súlyos, válságos tette hozzá.

Ebben a házban történt a tragédia

A baba 22 éves édesapja nem kellő körültekintéssel rakta le töltött légpuskáját, melyet így véletlenül elsütött, a lövés pedig tragikus módon a gyermekét érte. A  mentők diszpécsere jelentette be a rendőrség ügyeletén, hogy vasárnap 12 óra körül lőtt fejsérüléssel szállítottak a siklósi kórházba egy kritikus állapotú 11 hónapos oldi kisgyermeket.

Az apa ellen gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés miatt indult büntetőeljárás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top