Család

19 gyereket gyömöszölt autójába az éhes óvónő

Nem akarta a gyerekeket felügyelet nélkül hagyni, de szeretett volna egy hamburgert. Így az egész csoportot beültette a kis autójába az éhes óvónő.

Nem akarta a gyerekeket felügyelet nélkül hagyni, ez idáig rendben van. De hogy normálisnak gondolja, hogy az óvodás kicsiket egytől egyig bepakolja az autójába, amíg ő hamburgerezik, az teljességgel hihetetlen. Pedig ezt tette egy dél-afrikai óvónő, Melanie Minnie, aki három gyereket beszállított az első ülésre, tízet a hátsóra, hatot pedig a csomagtartóba. Szerencsére nyitott csomagtartót kell elképzelni, látszik a képen, el sem merjük képzelni, mi lett volna, ha zárt a csomagtartója.

Az éhes óvónő és a gyerekek
Az éhes óvónő és a gyerekek

A hamburgerre vágyó óvónő miután bepakolta a kisgyerekeket a kocsijába, egy kilométert meg is tett a vele. A gyerekeknek egyáltalán nem lehetett kényelmes az utazás, akármilyen rövid ideig is tartott. Aztán az óvónő elsétált hamburgerért, a gyerekek pedig kiborultak és el kezdtek sírni. Nyilván anélkül is feltűnést keltett volna az óvodásokkal megpakolt autó. A járókelők rendőrt hívtak, és a felelőtlen óvónénit nagyjából 37 ezer forintnak megfelelő összegre büntették, ami őszintén szólva nekünk nem tűnik olyan nagyon nagy büntetésnek. Arról sajnos nem szólnak a hírek, hogy az óvoda vezetősége, vagy különösen a szülők mit szóltak a bizarr ötlethez. Nem hisszük, hogy Melanie-t  megválasztották volna a hónap dolgozójának…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top