Család

Újra beszél az utcára kitett Gerzsonka

Még mindig zajlik annak a nőnek a pere, aki egy éve egy miskolci parkban hagyta két és fél éves kisfiát, Gerzsont, aki azóta nevelőszülőknél él és jól érzi magát.

A napokban tárgyalta a bíróság annak a nőnek az ügyét, aki egy éve egy miskolci parkban hagyta két és fél éves kisfiát, Gerzsont. Akkor egy ország kereste az anyát, akiről közben kiderült, hogy további öt gyermek édesanyja. Miután több nap múlva előkerült az anya, azt állította, hogy nem is ő, hanem az élettársa hagyta el Gerzsont. Az anyát annyira nem érdekelte, mi van Gerzsonnal, hogy nem tett bejelentést eltűnéséről a rendőrségnek, a gyermekről megjelent rendőrségi felhívás ellenére sem jelentkezett sőt a nyomozó hatóság telefonos megkeresésére nem reagált.

Újra beszél az utcára kitett Gerzsonka

A felelőtlen anyát, aki közben megszülte hetedik gyermekét is, kiskorú veszélyeztetésével vádolja az ügyészség, és – ha jogerősen bebizonyosodik a vád – azt kérik, hogy a bíróság valamennyi gyermeke felügyeletétől fossza meg. A kőszívű nő akár három évet is kaphat, ha bebizonyosodik bűnössége, ítélethirdetés november végén várható.

Gerzsont közben kiszakították a veszélyes környezetből és nevelőszülőknél helyezték el. Az eset óta újra beszél, szépen beilleszkedett a családi környezetbe és szeptember óta óvodába is jár. 

Olvass még a Gerzson-ügyről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top