Család

A pasik tényleg a szőkéket szeretik

Csak szexet akarnak, nem való nekik a házasság, és ne hordjanak rövidgatyát! Így jellemzi a népszerű keresőoldal a teremtés koronáit.

Valljuk be, ha valamit nem tudunk, nem az anyukánkat kérdezzük vagy a kollégáinkat, már nem hívjuk a különleges tudakozót, hanem nyúlunk a nagyon okos telefonunk után, vagy leülünk a számítógép elé, és már írjuk is Google-ba, amit tudni akarunk.

A pasik csak a szőkéket szeretik a Google szerint

Az amerikai Huffington Post eljátszott a szavakkal a Google-on, és beírták – nyilván angolul –, hogy mit kéne, illetve nem kéne a férfiaknak csinálniuk, és a kereső a következőket dobta ki. Jellemző, hogy az első találat: “A férfiaknak nem kéne házasodni” volt, de a második, miszerint “A férfiaknak nem kéne rövidnadrágot hordani” már valamivel elképesztőbb, ám halkan megjegyezzük, hogy a térd fölé érő férfi rövidnadrággal már nekünk is vannak problémáink.  Aztán az is kiderül, hogy a Google szerint a férfiak az új nők, de persze jobbak is nálunk, nem való nekik a monogámia, nem angyalok, és egyikük sem nőtt fel.

Nosza, egyet sem tétováztunk és kipróbáltuk magyarul is, mit tud a híres-neves keresőprogram. A férfi kulcsszóra rögtön felajánlotta, hogy a férfi fán terem és a legjobb orvosság is egyben, amivel bizonyára sok csaj tudna vitatkozni. Ezek után azt a hatalmas titkot is megosztotta velünk a Google, hogy a férfinak szex kell, a nőnek szerelem. Pedig lehet, így 2012-re nem ilyen egyértelmű a helyzet. Kicsit ellentmondásba keveredik az oldal, mert rögtön ezután kiderül, hogy a férfinak előnyös a házasság. Kiderült, hogy ők akármilyen fiatal lánnyal összeállhatnak, bejön nekik az erős smink, de nem szeretik a tangás bikinit – főleg, ha a saját barátnőjükön van.

A férfiak csak a szőkéket szeretik és a rossz lányokat, és csak azt akarják, és még az orális szexet, és egyáltalán nem értik a nőket. Szóval, ha egy marslakó lejönne a földre, és a Google-ról próbálna tájékozódni az erősebb nem tulajdonságairól, elég lesújtó képet kapna. Bocsánat, férfiak, ez van…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top