Család

15 barátságtetkó, ami megmelengeti a szívedet

Éjjel kettőkor is rohan, ha szükséged van rá, veled sír, veled nevet – ezt halljuk legtöbbször a barátokról. Ők azok, akik tartják bennünk a lelket, amikor megszakad a szívünk, velük csapunk görbe estéket, és ők minden titkunk tudói. Jöjjön most 15 szép tetoválás, amit baráti kapcsolat ihletett.

Szokták mondani, hogy a barátait ajándékba kapja az ember a sorstól, cserébe a problémás vérségi kötelékekért. Én ebben nem nagyon hiszek, az viszont tény, hogy a barátainkat mi válogatjuk meg, a rokonainkat meg készen kapjuk Tapasztalataim szerint minél több a hasonlóság két ember gondolkodásában, szokásaiban, annál erősebb a baráti kötelék is közöttük. Nem is lepődtem meg túlzottan, amikor azt olvastam, hogy egy amerikai tanulmány szerint a közeli barátainkkal bizonyos fokig hasonló a génállományunk – körülbelül annyira, mint a negyedfokú unokatestvéreinkével.

Van, aki a szoros lelki kapcsolódást szeretné valamilyen manifeszt formában is kifejezni. Ennek rengeteg módja van a páros medáloktól a barátságtetoválásokig. Jöjjön most 15 szuper barátságtetkó, amit biztosan imádnak a viselői – ahogyan mi is.

 

@plantbandit által közzétett fénykép, 2016. Szept 11., 20:56 PDT

Még több különleges tetoválás az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top