Család

Rendkívüli dolgot tett a kórház, hogy a rákbeteg apuka ott lehessen gyermeke születésénél

Amikor három héttel fia születése előtt megtudta, hogy agresszív agydaganatban szenved, Cagney azt hitte, le fog maradni a nagy pillanatról. Nem így lett.

Hála a coloradói kórház lelkiismeretes személyzetének, akik egytől-egyig emberfeletti munkát végeztek, hogy a fiatal pár együtt örülhessen közös gyermekük születésének. A nehézséget az jelentette, hogy az édesapát, Cagney Wenket három héttel a szülés előtt négyes stádiumú glioblasztómával, az agydaganatok egy meglehetősen agresszív válfajával diagnosztizálták.

Rendkívüli dolgot tett a kórház, hogy a rákbeteg apuka ott lehessen gyermeke születésénél

Cagney húga, Marissa a The Huffington Postnak elmondta, testvére azután döntött úgy, hogy kivizsgáltatja magát, hogy három napig elviselhetetlenül fájt a feje. A diagnózis óta kemo- és sugárterápiás kezelést kap, és meg is műtötték: egy speciális eljárással megnyitották a férfi koponyáját, hogy ezzel is csökkentsék az agyra nehezedő nyomást.

A leendő apuka az intenzív osztályon feküdt, mikor jött a hír, hogy menyasszonyánál, Jessica Linél megindult a szülés. A kórház dolgozói szerették volna, ha Cagney sem mulasztja el a csodálatos pillanatot, ezért az ágyát – az összes létező kiegészítő berendezéssel együtt – átvitték abba a szülőszobába, ahol Jessica vajúdott. Az ápolók még egy önkéntes fotóst is kerítettek, aki vállalta, hogy megörökíti a legszebb pillanatokat.

 

Sarah Boccolucci a felvételt később a saját Facebook-oldalán is megosztotta, mint mondta, azért, mert a videóval szeretett volna adományokat gyűjteni a kis családnak.

Olvass még többet megható születésekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top