Család

Ugyanabban az étteremben kaptak munkát az ötös ikrek

A 18 éves fiatalok az egyetemi tanulmányaikhoz gyűjtik a pénzt. Elárulták, később is szeretnének majd együtt dolgozni.

Leith, Lauren, Logan, Lindsey és Lucas, a michigani ötös ikrek, 18 évvel ezelőtt, február 20-án születtek éppen ugyanebben a sorrendben. Büszke szüleik, Lori és Leith Curtis az ABC Newsnak elárulták, gyermekeik születésük óta elválaszthatatlanok, és minden létező idejüket együtt töltik. Így talán nem is akkora csoda, hogy az ikrek végül mind ugyanannál a munkáltatónál kötöttek ki.

Mint kiderült, Leith, Lauren, Logan, Lindsey és Lucas alig egy éve kezdtek részmunkaidős állásokra vadászni, hogy időben összegyűjthessék a továbbtanulásukhoz szükséges pénzt. Először Lucas és Lauren talált magának állást, méghozzá a michigani otthonukhoz legközelebbi McDonald’sban.

Ugyanabban az étteremben kaptak munkát az ötösikrek

Hat hónappal később a három másik testvér is csatlakozott, így előfordul olyan műszak, amikor az öt Curtis gyerek viszi az üzletet. “Lucast interjúztam, mikor elárulta, hogy van négy ikertestvére. Először nem akartam hinni a fülemnek, aztán Lucas mutatott egy fotót magukról” – árulta el a gyorsétterem üzletvezetője, majd hozzátette, még sosem voltak olyan alkalmazottai, mint a Curtis ikrek.

“Lenyűgöző figyelni, ahogy szavak nélkül, pusztán gesztusokkal kommunikálnak egymással, vagy ahogy tanítgatják egymást” – tette hozzá Renee Draves. Az üzletvezető elmondta azt is, különleges alkalmazottai felváltva felelnek a kasszákért, a tisztaságért és az ételek elkészültéért.

Olvass még többet ötös ikrekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top