Család

Kínos lánykérős baki: az egész lelátó a gyűrűt kereste

Sajnáljuk, de ezen a történeten igazából csak nevetni tudunk. Kínos baki esett meg a vőlegénnyel: egy baseballmeccsen kérte meg élete párja kezét, csakhogy a lelátón leesett a gyűrű. Már a játékosoknak is feltűnt, hogy valami furcsa mozgolódás van a sorok között. És mi történt végül? A videóból ez is kiderül.

A Yankee drukkere annyira ideges lehetett, amikor a baseballmeccs kellős közepén föltette a kérdést barátnőjének, hogy közben kiesett kezéből a gyűrű. Ami persze úgy elgurult a széksorok között, hogy senki nem találta. Pedig már az egész lelátó a gyémánt jegygyűrűt kereste.

Közben ment a meccs. Mindez a lánykérés szemtanúit csöppet sem zavarta. Amikor végre előkerült az elveszett jegygyűrű és a vőlegény letérdelt menyasszonya elé, óriási ováció és taps kísérte az igen kimondását.

Ilyen lánykérős bakit még biztosan nem láttunk. Mindenesetre kedves és mosolyra késztető történet. A szokatlan lánykérés persze máris vírusként terjed a neten. Nem csodáljuk, sőt egy lájkot megszavaztunk a jegyespárnak, mert elvitték a baseballmeccs elől a show-t.

Nézd meg a lánykérős baki videóját

(WWOS)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top