Család

A padlóról kellett ennie a kórházban, mert szegény

A kórház padlóján szolgálták fel az ételt egy indiai kórházban, mert nem volt tányérja a betegnek. Az igazgató szerint az eset nem általános, és vizsgálatot indít.

Mindig van lentebb a törött kórtermi ágyak, a higiéniát messziről nem ismerő kórházi fürdőszobák után – írja az Indiatimes, utalva erre a lenti képre, amin egy nő látható, ahogy a földre kitálalt ebédje előtt ül a kórház padlóján. A megrázó fotó története még nem tisztázott, de tény, hogy Patmal Devinek eltörött a karja, ezért elment a Ranchiban található kórházba, hogy begipszeljék.

A padlóról kellett ennie a kórházban, mert szegény

A vizsgálat és a gipszelés elhúzódott, közelgett az ebédidő. A szegény asszonynak nem volt saját tányérja, és hiába kért egyet a kórház konyhai dolgozói nem adtak neki, helyette az ételt elé, a földre tálalták. Még a koszt is az asszonynak kellett feltörölnie padlóról.

A kórház igazgatója szerint ez nem bevett gyakorlat náluk, vizsgálatot indított, és felelősségre vonást ígért az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top