Család

20 évig kereste a fiút nyári románcából – most összeházasodtak

Az asszony attól félt, soha többé nem láthatja már a fiút, akivel 14 évesen nyári románcba keveredett – most mégis találkoztak, sőt össze is házasodtak!

Tündérmesébe illő Maria Roberts története, aki nemrégiben ment hozzá kamaszkori szerelméhez. Maria alig 14 éves volt, mikor nyári románcba bonyolódott Chris Atkinsonnal, és a kéthetes szerelem után attól tartott, soha többé nem látja a fiút.

Az 1996-ban bimbózó románc után persze elváltak az útjaik, azonban Maria még 20 évvel később sem tudott szabadulni az édes emlékektől – ezért elhatározta, hogy megkeresi a férfit. És csodálatos módon, mikor két évtizeddel később újra találkoztak, még mindig úgy gondolták, hogy ők egymás életének szerelmei. A férfi nagyon boldog volt, hogy Maria felkereste, azt mondta, nem telt el úgy nap, hogy ne gondolt volna nyári szerelmükre.

20 évig kereste a fiút nyári románcából - most összeházasodtak

Állítólag régen már egyszer felvették a kapcsolatot, leveleztek, és beszéltek telefonon – még egymás családját is ismerték. A dolog aztán elhalt, de nem teljesen, hiszen most nemcsak hogy újra találkoztak, de 20 év után össze is házasodtak!  

“Mi vagyunk az élő bizonyíték, hogy a nyári románcok is kiállhatják az idő próbáját!” – mondja lelkesen Maria.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top