Család

Így csapatta Rózsika néni a Club 86-ban!

Az egyedül élő Rózsika nénit különleges ajándékkal lepték meg barátai. 86. születésnapjára meglepetés bulit szerveztek. Az idős asszony még csak tortát sem kapott soha életében, ezúttal kettővel is megajándékozták.

Árnyékolóponyva, zene, virág és torta – a szegedi Vedres utca egyik panelháza előtt már vasárnap kora délután látni lehetett, valami különleges buli szerveződik. A 86 éves Rózsika néni is érdeklődve figyelte ablakából a készülődést. Még kérdezte is, mi történik majd kedvenc padjánál délután. És nyilvánvalóan nem számított arra a válaszra, hogy az ő születésnapi meglepetés bulija.

A lakók napok óta szervezkedtek, amiről az idős asszony mit sem tudott. Rózsika néni egyedül él, sokszor szomorú és rossz kedvű, ezért szomszédai jó ideje gondolkodtak, vajon mivel tudnák őt felvidítani. Tudták, most ünnepli a születésnapját, úgy döntöttek, bulit szerveznek, és felköszöntik közösen.

Rózsika néni 42 éve él a társasházban, szomszédai jól ismerik, szeretik a magányos idős asszonyt. A meglepetés nem is maradt el. A 86 éves néni, csak annyit tudott mondani, “Hát én mindjárt elájulok! Ennyien tudják, hogy ilyen öreg vagyok?”. Az ünneplő lakók virágokkal, üdítőkkel, házi készítésű süteményekkel jelentek meg a ház előtt. Amikor a hangszóróból felcsendült a zene, és a lakók énekelni kezdték a Boldog születésnapot, Rózsika néni a meghatódottságtól sírva is fakadt.

A születésnapi meglepetés bulin Rózsika néni elárulta, valójában sosem szerette ezeket az évfordulókat, mert a gyárban, ahol egykoron dolgozott, mindig rákényszerítették az ünneplésre. Tortája sosem volt, idén kettőt is kapott az immár felejthetetlen születésnapi bulin.

Meglepetés bulit kapott ajándékba a 86 éves Rózsika néni
A fotó illusztráció!

(Délmagyar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top