Család

62 év házasság után nem maradhatott együtt a házaspár

Az idős házaspárt nem vették fel ugyanabba az öregek otthonába, így 62 év együttélés után külön kényszerültek egymástól.

 Wolf Gottschalk (83) és a 81 éves felesége, Anita, gyerekkorukban találkoztak Düsseldorfban. 1954-ben házasodtak össze, majd Kanadába emigráltak, ahol családot is alapítottak. A házaspár 62 évet a legnagyobb boldogságban élt le – egy napnál többet nem is töltöttek külön. Ám mostanra, egészségügyi állapotukból kifolyólag úgy döntöttek, idősek otthonába költöznek.

62 év házasság után nem maradhatott együtt a házaspár

Arra azonban nem számítottak, hogy nem veszik fel őket egy helyre. A férjnek demenciája és limfómája van, valamint szívproblémái, míg felesége évek óta pacemakerrel él. Mióta pedig külön kényszerültek egymástól, szó szerint összetört a szívük: mindkettejük állapota rohamosan romlik.

62 év házasság után nem maradhatott együtt a házaspár

A családjuk mindent igyekszik megtenni, hogy újra együtt lehessen a pár, addig is Anitát lánya viszi kocsival nap mint nap látogatóba szeretett férjéhez.

Forrás: Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top