Család

Erre tanította egy tubus fogkrémmel az anya a lányát

Az iskolai zaklatásról tanította a lányát egy amerikai anyuka egy pofonegyszerű módszerrel.

“A lányom holnap kezdi a középiskolát” – írta Facebook-bejegyzésében Amy Beth Gardner, egy amerikai édesanya. A bejegyzését majdnem fél millióan lájkolták, és rengetegen gratuláltak az ötlethez.

Az anyuka nem csinált mást, mint megkérte a lányát, hogy nyomjon ki fogkrémet egy tányérra, majd próbálja onnan visszatenni a tubusba. “Nem tudom, nem lehet visszatenni” – mondta a középiskolába készülő lánya. 

“Akkor sose felejtsd el ezt a tubus fogkrémet. A szavaknak erejük van. Most, hogy középiskolába mész, meg fogod látni, hogy mekkora erejük van a szavaknak,a szavaidnak. Meglesz a lehetőséged arra, hogy a szavaiddal fájdalmat okozz, de meglesz a lehetőséged arra is, hogy a szavaiddal bátoríts, gyógyíts. Időnként rossz döntést fogsz hozni, de ne felejtsd el, ahogy a tubusból kinyomott fogkrémet sem lehet visszatenni, a szavakat sem lehet visszaszívni. Óvatosan a szavakkal…” – szemléltette az anyuka a lánya okulására, hogy milyen súlyos tud lenni az iskolai zaklatás.

attn

Olvass többet az iskolai zaklatásról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top