Család

Otthonából tűnt el a tatabányai tini

3 napja nem találják a 17 éves Veres Virgínia Mónikát.

A Tatabányai Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 17 éves tatabányai Veres Virgínia Mónika eltűnése miatt, aki 2016. augusztus 11-én otthonából ismeretlen helyre távozott, és azóta semmi hír sincs felőle – írja a police.hu.

A tini 165 centiméter magas, normál testalkatú, szőke hajú, szeme színe barna, szemüvegét nem hordja. Eltűnésekor fehér színű farmerkabátot, fekete színű nadrágot, sötétkék magas szárú tornacipőt viselt.

police.hu
Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Tatabányai Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-34/517-777-es telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Ingyenesen hívható a 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld száma.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top