Család

Megható gesztust tett szülőanyjának, aki születése után egy vécében hagyta

A mostanra már felnőtt nő, aki maga is édesanya, Facebook-posztban üzent szülőanyjának.

A 35 éves amerikai nő alig 10 napos volt, mikor szülőanyja a Baystate orvosi központ női mosdójában hagyta őt. Mielőtt így tett, egy pólóba bugyolálta újszülöttjét, majd egy cumisüvegben tejet rakott mellé és eltűnt. Az éktelenül zokogó babára egy biztonsági őr talált rá, aki azonnal riasztotta a hatóságokat.

Megható gesztust tett szülőanyjának, aki születése után egy vécében hagyta

A kislányt három hónappal később örökbe fogadták, mostanra pedig kiegyensúlyozott felnőtt nő lett, aki nem mellesleg maga is édesanya. Amiért a hírekbe is bekerült, hogy több mint három évtized után úgy döntött, megkeresi szülőanyját. A fiatal nő, akinek nevét kérésére nem hozták nyilvánosságra, megható Facebook-posztot írt, melyben őszintén bevallja, miért csak most állt neki édesanyja keresésének.

“Évek óta halogatom ezt a dolgot. Igazából nem tudom megmondani, miért. Talán az ismeretlentől való félelem miatt, talán mert rettegek attól, hogy látni sem akar engem, talán mert nem akarok szembesülni azzal, hogy már nem is él” – írta, majd hozzátette, most, hogy már ő is édesanya, megérti, sőt, átérzi azt a gyötrelmet, amin szülőanyjának keresztül kellett mennie, amikor magára hagyta őt.

“Nem gyűlöllek, sőt az igazat megvallva rossz érzésem sincs veled kapcsolatban. Mivel te mindennap eszembe jutsz, reménykedem, hogy én is eszedbe jutok. Szeretném, ha lenne lehetőségem megismerni téged” – zárta mondandóját. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top