Család

Úgy fogyott az anyuka, hogy többet evett, mint valaha

Hetedik gyermeke születése után hasított belé, hogy le kell fogynia – különleges módszert talált hozzá.

Pauline Clynch hétgyermekes anyuka tavaly nyáron szülte meg hetedik babáját, akkor döbbent rá, hogy ideje lesz leadnia súlyából, ha még szeretné felnőni látni mind a hét gyermekét.

Úgy fogyott az anyuka, hogy többet evett, mint valaha 

A 40 éves édesanyára fokozatosan rakódtak a kilók, minden szülés után kicsit több lett, de csak a hetedik baba után jött el az a pont, hogy megelégelje súlyát. Pauline azt is elismerte, hogy a sok gyerek mellett nem élt valami egészségesen: semmi ideje nem maradt az egészséges ételek főzésére vagy a sportra, a reggeli kapkodásban ő maga sosem ült le reggelizni és általában gyorséttermi ételekkel csillapította étvágyát.

Úgy fogyott az anyuka, hogy többet evett, mint valaha

Sokszor ebédre sem maradt ideje, így estére (vagy éjszakára) egy nagy adag kínaival vagy pizzával ajándékozta meg magát a koplalással töltött napért.

Most azonban, egy diétázós programnak hála, csak úgy olvadnak le róla a kilók. Pedig többet eszik, mint valaha! Kiadós reggeli magokból, quinoából és görög joghurtból, ebéd rengeteg zöldséggel és könnyű, mégis laktató vacsora. Pauline azt mondja, jobban szereti az étkezéseket, mint valaha, és egyszerűen sosem éhes – rájött, hogy a diéta nem az éhezésről szól, hanem a megfelelő minőségű ételek fogyasztásáról. Így jobban érzi magát a bőrében, mint valaha.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top