Család

Kiengesztelték az apukát, akit lánya bántalmazásával vádoltak a rendőrök

Félreértésből keresték fel a rendőrök az apukát, aki őrjöngő autista kislányát próbálta lecsillapítani. Később a rendőrök visszatértek, de akkor már egészen más célból.

Egy apuka nemrégiben a közösségi médiában számolt be az esetről, amikor a rendőrök egy kínos félreértés miatt lánya bántalmazásával gyanúsították. A férfi és nyolcéves lánya, Cerys Lily közösen vásárolgattak, mikor a kislány megpillantott egy Szenillás hátizsákot, amibe azonnal beleszeretett. Az apuka meg is vette volna a táskát, de kiderült, hogy az csak kiállítási darab, és a hivatalos árusítás csak másnaptól kezdődik meg.

Az autista kislány ettől összezavarodva dührohamot kapott, és hatalmas jelenetet rendezve őrjöngött az üzletben. Az apukának nem volt más választása, mint hogy vállán cipelje az autóig a még mindig ordítozó kislányt, akit aztán a kocsiba tuszkolt, és hazafurikázott.

Kiengesztelték az apukát, akit lánya bántalmazásával vádoltak a rendőrök

Később azonban rendőrök kopogtattak a férfi ajtaján, mondván, hogy többen is látták, amint akarata ellenére rakja kocsiba a gyereket. A férfi ekkor elmagyarázta a rendőröknek a helyzetet, akik erre bocsánatot kértek, és még azt is megengedték Lilynek, hogy kipróbálja a rendőrautó szirénáját.

Másnap azonban visszatértek – ezúttal egy különleges meglepetéssel, az áhított szenillás hátizsákkal. Az apukát annyira sokkolta a jó cselekedet, hogy azt mondja, nem volt alkalma megfelelően megköszönni – így a közösségi médiából üzente meg háláját a jószívű rendőröknek.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top