Család

Szellemlakók tartják rendben a luxusházakat

Te tudnál így élni?

Az amerikai Mueller család tagjai szellemlakók. Luxusházban élnek, melyért rendkívül alacsony bérleti díjat kell csak fizetniük, emellett azonban jócskán van még dolguk. Az a feladatuk ugyanis, hogy folyamatosan makulátlan állapotban, kellemes hőmérsékleten tartsák az ingatlant, még az ágyaknak is úgy kell kinézniük, mintha senki sem aludt volna bennük. Ha érdeklődő érkezik, aki megnézi az eladó luxusházat, azonnal el kell tűnniük, abban az esetben pedig, ha az ingatlan elkel, rögvest költözniük kell. Egy másik luxusházba.

A Mueller család néhány éve még igen gazdag volt, és a saját luxusházukban éltek Tampa egyik legtehetősebb elővárosában. A családfő az ingatlanbizniszben tevékenykedett, ám az ingatlanpiac összeomlásakor szinte mindenüket elveszítették. Ezután csaptak fel szellemlakónak. 

Foglalkozásuk: szellemlakók

A szülők, Dareda és Bob mindennap hajnalban kelnek, hogy rendbe tegyék a házat, mielőtt munkába mennének egy helyi gyorsétterembe. Három felnőtt fiuk is velük él, a középső hangképzéstanárként dolgozik, és mindig az aktuális otthonukban fogadja a tanítványait.

A család egyébként még nem tett le arról, hogy újra meggazdagodjon, ám abban biztosak, hogy életüknek ezt az időszakát soha nem fogják elfelejteni.

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top