Család

Ez a nő már két éve kap fenyegető üzeneteket – a neve miatt

Napjában nagyjából 40-50 üzenetet kap a lány, akinek a Google Docs tette tönkre a nevét.

Casey Baumer nevében nincs semmi különleges. Legalábbis arra biztosan nem ad okot, hogy napi 40-50 felháborodott üzenetet kapjon – ennek ellenére mégis simán kap ennyit mindennap.

Szerencsétlen lány pedig nem csinált semmi rosszat, a 20 éves Casey mindössze szerencsétlenül járt, mikor a Google Docs elkezdte használni a nevét. A Google azért generálta a Casey Baumer nevet, mert úgy gondolták, az kreatívabb, mint a John Smith vagy ilyesmi, arra nem gondoltak, hogy jól megszívatnak vele valahol egy Casey Baumert.

Ez a nő már két éve kap fenyegető üzeneteket - a neve miatt

Szóval aki a Goggle Docsot használja, könnyen belefut majd Casey nevébe a példákon, emiatt persze egy csomóan azt hiszik, hogy a lány valami őrült hekkerzseni, aki betört számítógépükre.

Ez a nő már két éve kap fenyegető üzeneteket - a neve miatt

Casey szerint ez néha vicces, de többnyire csak nagyon idegesítő, ezért Facebookon osztotta meg nehézségeit a világgal – ami annyira eredményes volt, hogy már le is vették a lány nevét, aki azóta visszatérhet zavartalan életéhez, amiben egyébként ételsztájlisztként tengeti napjait.

Forrás: Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top