Család

Fiainak köszönheti a cukorbeteg férfi, hogy nem veszítette el a lábát

Apjuk étrendjének megváltoztatásával érték el a fiúk, hogy a férfi lába megmenekülhessen.

Geoff Whittington már több mint tíz éve szenved kettes típusú cukorbetegségétől. A 62 éves férfi túlsúlyos, és állapota már odáig romlott, hogy az orvosok a lába amputálásával riogatták. A férfi elkeseredettségében úgy érezte, semmi oka rá, hogy küzdjön életéért, ezért fiai vették kézbe az irányítást.

Fiainak köszönheti a cukorbeteg férfi, hogy nem veszítette el a lábát

A fiúk egy spanyol utazásra vitték a férfit, ahol leültek és családi képeket mutogattak a apjuknak. Nemcsak puszta nosztalgiázásból, hanem azért is, hogy emlékeztessék rá, ki is volt régebben. A 38 éves Anthony és a 37 éves Ian aztán előálltak egy étrenddel és edzéstervvel, amiről azt mondták, ragaszkodnak hozzá, hogy apja betartsa – természetesen az ő szerető felügyeletük mellett.

Fiainak köszönheti a cukorbeteg férfi, hogy nem veszítette el a lábát
Így festett Geoff lába, mikor amputálással fenyegették az orvosok.

A megható sztoriról egyébként egy Fixing Dad című személyes hangvételű dokumentumfilm is készült, amiben a filmkészítő fiúk megmutatják, hogyan adták vissza lépésről lépésre édesapjuk életét.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top