Család

3 nyári program gyerekeknek, ha épp esne az eső

Valószínűleg szinte minden szülő rémálma a nyári szünetben napokon át tartó esős idő. Ilyenkor a legproblémásabb a kicsiket lefoglalni, mozgásigényüket levezetni. Éppen ezért kifejezetten eső idejére javaslunk néhány nyári gyerekprogramot.

Ha jön az esős hét a nyári szünetben, szinte minden édesanya begyűjt néhány őszhajszálat. Rendkívül nehéz a gyerekeket a lakásban hosszabb időn át lefoglalni, így a tévé és a számítógép, az okostelefon marad szórakozásképp. Mi tudunk ennél sokkal jobb elfoglaltságot eső idejére. Energialevezető gyerekprogramok Budapesten rossz időben.

1. esős nyári program gyerekeknek

Alkotva, észrevétlenül tanulhatnak a gyerekek a robotika családi délutánokon az Eötvös 10-ben. Bepillanthatnak a számítástechnika és a tervezés világába, ahol gyakorlatorientált fejtörő feladatok megoldásában is részt vehetnek. Izgalmas szórakozás 10 éves kortól – és nem csupán esős időben, a nyári hőségben is kellemes, légkondicionált helyen tölthetik tartalmasan az időt gyerekek és szüleik egyaránt.

3 nyári program gyerekeknek, ha épp esne az eső

2. nyári gyerekprogram eső esetére

Magával ragadó utazás a dinók világába a Millenárison. 25 különböző dinoszaurusszal repülhettek vissza az időben sok ezer évet. Az interaktív kalandot minden gyereknek át kell élnie. Szuper nyári program a szünetben – és nemcsak esőben. Focirajongó fiúk és lányok ugyanitt nemzetközi kiállítást is megnézhetnek.

3 nyári program gyerekeknek, ha épp esne az eső

3. nyári gyerekprogram rossz idő esetére

Ha már végképp nem lehet bírni a vakációzó és esős időben unatkozó gyerkőcökkel, vidd el őket az Elevenparkba, ahol egészen biztosan kiadhatják magukból az utolsó energiáikat is. A legnagyobb és legmenőbb beltéri játszóházban ugrálóvárakkal, trambulinokkal, mászófalakkal, kalandpályákkal várják a kisebb és nagyobb gyerekeket.

További nyári gyerekprogramok az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top