Család

Nekimentek az anyukának, aki engedte, hogy kislánya “szoptassa” a játék babáját

Az anyuka a legnagyobb hibát akkor követte el, mikor a cuki jelenetről készült fotót feltöltötte a Facebook-oldalára.

Közvetlenül ezután megjelentek azok a kommentelők, akik nemtetszésüket fejezték ki a képpel kapcsolatban. Egyikük, egy szintén kétgyermekes anyuka, azt írta az egyébként ártatlan kép alá, hogy ez a “legundorítóbb dolog, amit eddigi életem során láttam. […] Ha te úgy gondolod, normális, hogy a lányod úgy csinál, mintha szoptatná a babáját, akkor te sem vagy normális, és megérdemelnél egy jó nagy ütést az arcodra”.

A brit nő, aki nem szerette volna, ha nyilvánosságra hozzák a nevét, választ posztot írt a felháborodott anyukának, amiben rákérdezett, ha kislánya üvegből etette volna a babát, akkor is ennyire felháborodott volna. “Miért tiltanám el valamitől, ami teljesen természetes dolog” – tette fel a kérdést, majd hozzátette, noha lánya, Charlotte már kétéves, még mindig szoptatja őt.

Nekimentek az anyukának, aki engedte, hogy kislánya

“Persze hogy úgy eteti a babáját, ahogy azt tőlem látja. Így csinálják a gyerekek, utánozzák a számukra legfontosabb felnőttek viselkedését” – írta még az édesanya, aki a vita után több száz támogató hozzászólást és üzenetet kapott a hozzá hasonlóan gondolkodó édesanyáktól. 

Olvass még többet a szoptatásról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top