Család

1 év alatt 3 gyermeket szült

Miután világra hozta kisfiát, nem gondolta, hogy néhány hét múlva ismét anyai örömök elé néz majd.

Pedig így történt. Nem egész három hónappal azután, hogy 2013. március 11-én életet adott kisfiának, a kanadai anyuka, Melanie Varney döbbenten vette tudomásul, hogy ismét várandós. Nem tagadja, mikor az orvos közölte vele a hírt, megfordult a fejében az abortusz lehetősége. “Még alig tettem túl magam a szülésen és az első hónapok okozta változásokon, máris kezdődött elölről az egész.”

Melanie azt mondja, mikor megbarátkozott a gondolattal, hogy ismét anya lesz, kiderült, hogy nem egy, hanem egyszerre két gyermek növekszik a méhében. “Ott ültem a vizsgálóban, és hisztérikusan nevettem” – mondja, majd hozzáteszi, ezt követően már lelkesen és büszkén készült ikergyermekei érkezésére.

Egy év alatt három gyermeket szült az anyuka

Az ikrek végül nem egész egy évvel bátyjuk születése után, 2014. március 10-én jöttek a világra. Melanie azt mondja, meglepetésére nem is a gyerekek körüli teendők jelentették számára a legnagyobb kihívást. “Nehezemre esett elfogadni, mennyire megváltozott a testem a két terhesség és a két szülés után.”

Egy év alatt három gyermeket szült az anyuka

Végül egy meztelen fotósorozat segített neki elfogadni a megváltozott alakját, amit Tirna Cary készített. “Egészen addig idegenként tekintettem a tükörképemre, a képeket nézegetve viszont rájöttem, hogy igenis büszke lehetek magamra. Nemcsak azért, mert a testem három csodálatos gyermeknek adott életet, hanem mert a sok változás után is gyönyörű és kívánatos maradt.”

Olvass még többet az anyaságról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top