Család

Pedofil paksi zenetanárt vettek őrizetbe – 12 évessel kezdett ki

A tanár már 7 éve molesztálhatta tanítványait. A nyári táborban a kislányokkal közös sátorban aludt.

Őrizetbe vettek egy paksi zenetanárt, akit kiskorú sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmény miatt jelentett fel egy édesanya – értesült a PestiSrácok. A komlói rendőrök még a hét elején vették őrizetbe a tanárt, akit egy 12 éves kislány molesztálásával gyanúsítanak. A feljelentést a kislány édesanyja tette meg a nyári táborban történtek miatt.

A 12 éves kislány nem merte elmondani szüleinek, hogy a nyári tábor ideje alatt az egyik tanár molesztálta. Azt, hogy mi történt pontosan, a naplójából tudta meg az édesanya.

A vallomásból kiderül, hogy a zenetanár a táborban a kislányokkal közös sátorban aludt. Az első héten az érintett kislány még csak arra ébredt, hogy simogatja a férfi, a tábor második felében azonban már ennél tovább merészkedett, ami már bűncselekménynek minősíthető. Az anya úgy tudja, hogy a többi tanár is furcsállta, hogy Sz. a kislányok sátrában alszik, de nem szóltak semmit.

Amikor megtudta, hogy a férfi – aki már 7 éve szervezi a táborokat – előzetes letartóztatásba került, a kislány ujjongott, hogy “végre, mással ezt nem teheti meg”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top