Család

Elölről és hátulról is megszúrta feleségét a megcsalt férj

Egy somogyi férfi rajtakapta feleségét és barátját, erre késével próbálta megtorolni a sérelmet. A nő és új barátja életveszélyesen sérültek.

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy 25 éves férfival szemben a Somogy Megyei Főügyészség. A késelés mögött megcsalás állhat.

Az ügyészség közleménye szerint a vádlott és felesége hat éve éltek házasságban, az asszony azonban – azt feltételezve, hogy férje házasságon kívüli viszonyt folytat – összejött férje barátjával.

Idén februárban a férj épp nem volt otthon, amikor a barát felkereste a nőt. Mikor a férj hazatért, a férfi és a nő az utcán voltak, de viselkedésükből a férj rájött, szerelmi viszony lehet köztük. Ettől nagy haragra gerjedt.

Az asszony menekülni próbált, de a vádlott utolérte, hajánál fogva a földre rántotta és az utcán vonszolta, miközben egyszer fartájékon, egyszer mellkason szúrta az időközben magához vett 16,5 centi pengehosszúságú csontozó késsel.

A nő segítségére sietett barátja, akit a vádlott szintén mellkason szúrt. A sértettek életveszélyes sérüléseket szenvedtek. A vádlott előzetes letartóztatásban van, az ügyészség vele szemben börtönben végrehajtandó szabadságvesztés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top