Család

Kiborult az anya, miután letartóztatták, mert a kocsiban hagyta kisfiát

Az anyuka szerint a rendőröknek lehetne jobb dolguk is annál, hogy ártatlan embereket tartóztatnak le nevetséges indokok miatt.

A floridai asszony, Talisha Martin nemtetszésének egy dörgedelmes Facebook-posztban is hangot adott, amit rögtön azután kanyarított, hogy férje, Scott letette érte az óvadékot. Ebből a posztból kiderült, hogy Talisha aznap délután egy csomag vécépapírért ugrott be az otthonukhoz legközelebb lévő Waltmartba. 

“Velem volt a kisfiam is, aki elmerült egy telefonos játékban, így hiába veszekedtem vele, nem akart kiszállni az autóból. Mivel szerettem volna gyorsan megjárni a boltot, és tudtam, hogy az egész csak pár perc, úgy döntöttem, az autóban hagyom” – írta Talisha, majd hozzátette, az autóban távolléte alatt folyamatosan ment a légkondi.

“Az egészből nem lett volna ügy, ha nincs a bolt előtt az a nő, aki valamiért úgy döntött, joga van beleütni az orrát a dolgomba. Meglátta, hogy benn hagyom a fiamat és jelezte a Walmart vezetésének, így mire visszaértem a kocsimhoz, már egy fél tucat rendőr várt rám.”

Talishát kiskorú veszélyeztetése miatt vették őrizetbe, és csak óvadék ellenében engedték őt haza. Úgy véli, a hatóság hibázott az ügyében, mert: “tényleg csak néhány percre hagytam őt magára, úgy, hogy kifejezetten kérte, hogy a kocsiban maradhasson.”

Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top