Család

Pánikgombbal segítene a nő, akit késsel támadtak meg 16 éve

Az asszonyt megtámadta és leszúrta egy férfi 16 évvel ezelőtt, most azért dolgozik, hogy ez másokkal ne fordulhasson elő.

A 41 éves orosz asszonyt, Jekatyerina Romanovszkaját 16 évvel ezelőtt, az utcán, fényes nappal támadta meg egy fiatal férfi. A férfi elvágta a nő torkát és felhasította hasfalát, Jekatyerina mégis túlélte a támadást.

Az asszony most sokkolóan részletes posztban számolt be az esetről a közösségi médiában. Azt írja: “Nem gondoltam volna, hogy még látom valaha a napfényt, tekintve például, hogy nem volt elég kezem. Az egyik kezemből a torkomból ömlő vérfolyót próbáltam megállítani, másik kezemmel fogtam a kést. Arra is figyelnem kellett, hogy ne forduljanak ki a belső szerveim, de szerencsére a szűk nadrágom megtette a hatását.”

Pánikgombbal segítene a nő, akit késsel támadtak meg 16 éve

40 percet feküdt ezekkel a szörnyű sebekkel, míg kórházba szállították. Csodával határos módon túlélte a támadást, most, évekkel később pedig arra tette fel életét, hogy másokkal ilyen ne fordulhasson elő. Ezért rukkolt elő a Nimb ötletével – ez egy csinos gyűrűbe rejtett pánikgomb, ami az előre beállított telefonszámoknak küld értesítést, ha megnyomjuk. A kézfejen észrevétlenül megnyomható, és pontos tartózkodási helyünket is továbbítja. Jekatyerina jelenleg Kickstarteren gyűjt az új találmányra.

Pánikgombbal segítene a nő, akit késsel támadtak meg 16 éve

Forrás: BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top