Család

Csörgőkígyó marta meg a vőlegényt az esküvői fotózáson

Az esküvői fogadásukra tartva egy coloradói pár megállt a kedvenc kirándulóhelyén, hogy elkészítsék az esküvői fotókat. Rossz ötlet volt.

Johnny Benson és Laura Loretz épp egy fotóhoz álltak be, amikor egyszer csak egy csörgőkígyó bukkant elő a fűből, és megmarta a vőlegényt a lábán.

Szerencsére a rezervátum egyik őre épp arra autózott, és észrevette, amint a pár és a fotós hevesen integetve kérnek segítséget. Hamarosan a mentők is a helyszínre értek, és megpróbálták mielőbb kideríteni, hogy került-e kígyóméreg a férfi testébe.

Csörgőkígyó marta meg a vőlegényt az esküvői fotózáson

Bár a vőlegény nem volt rosszul és nem produkálta a kígyómarás okozta tüneteket, a mentők azért a biztonság kedvéért beszállították a  sürgősségi osztályra. A menyasszony közben telefonon értesítette a rájuk várakozó násznépet a történtekről.

A kórházban aztán kiderült, hogy szerencsére kígyóméreg szerencsére nem jutott be a vőlegény szervezetébe, így 20 perc után el is engedték a párt, akik így nagyjából egy óra késéssel érkeztek meg a lakodalmukra. Hatalmas éljenzés fogadta őket.

Forrás: today.com

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top