Család

Maximum 5 évet kaphatnak a 13 éves kislány megerőszakolói

Csoportos szexuális erőszakba fordult egy buli Felsőtárkányban: az évek óta ismerős, barátként kezelt lányt hárman erőszakolták meg.

Három 15 éves egri fiú erőszakolt meg Felsőtárkányban egy 13 éves kislányt. Eleinte csak beszélgettek, zenét hallgattak, és cigarettáztak, de egy idő után az I. rendű vádlott felszólította a sértettet, hogy ő is igyon. Mivel a lány ezt elutasította, ketten lefogták a kezét és a fejét, mialatt a harmadik társuk leöntött a torkán valamennyi italt. Ezután sem engedték azonban el áldozatukat, hanem erőszakkal arra kényszerítették, hogy mindhármukat orálisan elégítse ki. Meg is fenyegették a sértettet, hogy el ne merje mondani senkinek a történteket.

A megyei főügyészség a három fiatalkorút tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal vádolja. A bűncselekmény törvényi büntetési tétele öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztés. A vádlottak esetében életkoruk miatt legfeljebb öt év lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top