Család

Zseniális felvilágosító könyvet készített a magyar egyetemista

A végzős egyetemista, Buzás Aliz diplomamunkája hiánypótló a magyar piacon. A tini lányoknak szánt szexuális felvilágosító könyvből nem csupán az derül ki, hogy a babákat nem a gólya hozza, a szerző az eltérő mellformákról, méretekről is beszél, de a meleg-témákat sem kerüli.

Buzás Aliz a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem végzős hallgatója. Káprázatosan illusztrált könyve a tinikor legnagyobb kérdéseire ad választ. A Minden egy kérdéssel kezdődik című diplomamunka két szereplője a 12 éves Lili és 25 éves unokanővére, Petra. A két lány beszélgetésén keresztül szórakoztató és persze körültekintő szexuális felvilágosítást kapnak a 11-12 éves tinik.

A könyv nem ragad le az unásig rágott sémákig, gólya hozza, meg hasonlók. A fogamzásgátlás lehetőségein át kitér a testi változásokra, arra, hogy számtalan mellméret és forma létezik, és hogy bizony ma már csöppet sem meghökkentő, ha két fiú vagy két lány sétál kézen fogva az utcán. Részletes, kimerítő, igényes. Imádjuk, és gratulálunk hozzá!

A könyv létrejöttében Buzás Aliz mellett Heinrich Renáta, Karsai Veronika és Veres Tamás működött közre.

Lapozz bele a könyvbe máris

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top