Lehetőségekkel teletöltve cikkek

A fejére tetováltatta gyermeke szörnyű sebhelyét az apuka

Képtelen volt elviselni, hogy fia szörnynek érzi magát, ezért úgy döntött, kerül, amibe kerül, olyan lesz, mint ő.

“Ha mostantól megbámul valaki az utcán, akkor mindkettőnket egyszerre fog bámulni, mert ugyanolyanok vagyunk” – mondta a kansasi édesapa nyolcéves fiának, miután leborotválta a haját, és fejére tetováltatta fia sebhelyét. Josh Marshall azután döntött a beavatkozás után, hogy fia elárulta neki, szörnynek érzi magát a nagy műtéti heg miatt. 

A most nyolcéves Gabriel Marshall mindössze ötéves volt, mikor az orvosok az agydaganat egy ritka válfajával, az úgynevezett anaplasztikus astorcytomával diagnosztizálták. Édesapja, Josh a Buzzfeed News című amerikai portálnak elmondta, fiát a diagnózis óta többször műteni kellett, és bár még mindig maradt tumor az agyában, az állapota szerencsére fél éve stabil.

A fejére tetováltatta gyermeke sebhelyét a világ legjobb apukája

Gabriel épp ezért visszatérhetett az iskolába is, ahol a hatalmas műtéti heg miatt sokan megbámulták őt. Miután elmesélte édesapjának a dolgot, Josh egy percig sem teketóriázott: úgy döntött, a fiáéval megegyező heget tetováltat magára, hogy így növelje gyermeke önbizalmát.

A fejére tetováltatta gyermeke sebhelyét a világ legjobb apukája

A kettejükről készült megható fotó a napokban megnyerte a #bestbalddad elnevezésű versenyt, ahol azok az apák indulhattak, akik rákbeteg gyermekük kedvéért szabadultak meg hajkoronájuktól. Josh és Gabriel közös fotója több mint ötezer lájkot kapott, és a győzelmük óta megállíthatatlanul járja a Facebookot. 

Olvass még többet az apaságról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top