Család

Oltásra buzdít az anyuka, akinek majdnem meghalt kisgyereke

A hathetes kisbaba majdnem belehalt a szamárköhögésbe – anyukája azóta más szülőket is próbál meggyőzni az oltás fontosságáról.

A kanadai Annie Mae Braiden szívszaggató fotókat osztott meg parányi kisbabájáról, aki csövekkel a testében küzdött az életéért, miután a szamárköhögés teljesen leterítette.

A kis Isabell légzési nehézségekkel küzd, és már egy hónapja kórházi kezelésre szorul, aminek még koránt sincs vége. Az életveszélyen már túl van, de erős fájdalomcsillapítókat kap, újra meg kell tanulnia enni, és persze hosszú idő lesz, mire teljesen felépül a traumából.

Oltásra buzdít az anyuka, akinek majdnem meghalt kisgyereke

Az édesanya épp ezért figyelemfelkeltő szavakat is intézett kislánya képeihez: minden szülőt nyomatékosan megkért rá, hogy oltassa be gyermekét, hogy így elkerülhetőek legyenek az Isabelléhez hasonló esetek. “Nem fair, hogy ezek a kicsi babák gépekre vannak kötve és nem tudnak rendesen lélegezni, csak azért, mert ti nem akartátok beoltatni őket” – írja kétségbeesett Facebook-posztjában.

Oltásra buzdít az anyuka, akinek majdnem meghalt kisgyereke

A posztnak már több mint 9000 megosztása van, amelyek mellett egy rakás támogató üzenet is érkezett Braidenéknek.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top