Család

Hol van már Messi és Ronaldo? A gyerekek példaképei Dzsudzsák és Szalai

Leáldozott Messinek és Ronaldónak a magyar gyerekek körében. A kicsik új példaképei Dzsudzsák Balázs, Szalai Ádám, ami ugyebár csöppet sem meglepő a magyar csapat káprázatos foci-Eb-s szereplésének köszönhetően.

Focilázban ég az ország, ezt tagadni sem lehetne. Még azok is megnézik a magyar csapat meccseit, akiket amúgy hidegen hagy a futball. A gyerekek is megválasztották a maguk kedvencét. És már nem Messire vagy Ronaldóra szavaznak, a legtöbbnek Dzsudzsák Balázs vagy Szalai Ádám az új példaképe.

Az M1 híradójában megszólaló gyerekek már pontosan tudják, miről szól a foci-Eb, nézik a meccseket, követik az eseményeket. Többen máris focisták szeretnének lenni, épp olyanok, mint Dzsuzsák Balázs, Szalai Ádám, vagy épp a mackónadrágos Király Gábor. És persze máris céljuk, hogy a magyar válogatott tagjaként néhány év múlva ők is pályára léphessenek az Európa-bajnokságon.

A kicsik éppúgy bíznak a továbbjutásban, mint a felnőtt szurkolók, na meg persze abban is, hogy szerdán leverjük Portugáliát, de legalábbis Izlandhoz és Ausztriához hasonlóan döntetlent játszunk velük mi is, mert akkor csoportelsőként léphetünk tovább.

Mit mondhatnánk minderre? Hajrá magyarok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top