Család

Apák napja, 2016: 5 szuper ajándékötlet

Június harmadik vasárnapja apák napja, de milyen ajándékkal köszöntsük az apukánkat, vagy mit készítsünk a gyerekkel? Adunk néhány tippet.

A férfiaknak általában nehezebb ajándékot adni, mint a nőknek, így például apák napján is nehezebb dolgunk van. Persze, ha a virágnak nem is, de a kedvenc desszertjüknek tudnak örülni, de ilyenkor szívesebben adna valami ezeknél személyesebbet az ember. Mutatunk néhány DIY ajándékötletet, amivel biztosan örömet okozhatsz az apukádnak vagy a nagypapádnak, sőt a férjednek is, ha a gyerekeiteknek segítesz ajándékot készíteni.

 Ha kisebb gyereketek van, látványos és megható ajándék lehet az apukának a lábnyomda, használjátok az apa egyik cipőjét és a gyerkőc lábnyomát, nagyon jól fog kinézni. Azt mondják, hogy a férfiak szívéhez a hasukon keresztül vezet az út, ez az apákra is igaz, nagy örömet szerezhetsz, ha elkészíted a kedvenc sütijét. Az apukák is szoktak kávézni vagy teázni, úgyhogy az is remek meglepetés, ha készítesz neki egy személyre szóló bögrét. Sajnos felnőttként sokkal kevesebb időnk jut a szüleinkre, szóval az is hatalmas ajándék apák napjára, ha az egész napot az apukáddal töltöd, és a kedvének megfelelő közös programokat csináltok. Olyan is gyakran előfordul, hogy például a nagy távolság miatt ritkán tudtok találkozni az apukáddal és az apák napját is távol töltöd tőle, ez esetben küldhetsz neki valami ötletes fotót magadról vagy az unokáiról, ha vannak. A fotós megoldás nemcsak üzenetben, de egy képkeretben is remek ajándékötlet lehet.

Nézzük az ajándékötleteket képekben:

1. Láblenyomatok

Apák napja 2016: 5 szuper ajándékötlet

2. Sütésre fel, és akár a kedvenc italát is feldíszítheted

Apák napja 2016: 5 szuper ajándékötlet

3. Készíts egyedi bögrét az apukádnak vagy a férjednek a gyerekeitekkel közösen

Apák napja 2016: 5 szuper ajándékötlet

4. Szóljon az egész nap az apukádról

Apák napja 2016: 5 szuper ajándékötlet

5. Fényképes üzenet

Apák napja 2016: 5 szuper ajándékötlet

Képek: Pinterest

Még több apák napja az NLCafén:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top