Család

Hatalmas esküvőt szerveztek a hindu szülők meleg fiuknak

Az indiai fiú szülei példát mutatnak elfogadásból és szeretetből.

 Míg Indiában a homoszexualitást törvény bünteti, és a hindu tradícióknak teljesen ellentmond a melegházasság intézménye, ez a házaspár boldog volt, hogy fiuknak és barátjának hatalmas esküvőt szervezhet.

Hatalmas esküvőt szerveztek a hindu szülők meleg fiuknak

 Rísi Agarvál (35) rettegett, mikor az indiai hagyományokat tisztelő szüleinek be kellett vallania: egy másik férfit szeret. A szorongásán csak tovább rontott, hogy egy barátja, aki szintén meleg volt, öngyilkos lett, miután vallomása hatására kitagadta a családja. Rishi szülei azonban megértően reagáltak – sőt hatalmas esküvővel ünnepelték fiuk boldogságát!

Hatalmas esküvőt szerveztek a hindu szülők meleg fiuknak

Vidzsáj és Szushám Agarvál a 70-es években költözött Kanadába, de hűek maradtak hindu gyökereikhez – amelyektől egy melegházasságnál nincs is idegenebb. Ám a szülők úgy döntöttek, fiuk boldogságánál nincs fontosabb. Ezért hagyományos hindu esküvőt szerveztek, amin virágkoszorútól közös hennatetoválásig minden volt, amit a tradíció megkövetel. A szülők hozzáállása világszerte emberek milliót inspirálta elfogadásra – talán szülőhazájukban, Indiában is.

Forrás: Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top