Család

Ez a kép állítólag tökéletesen összefoglalja a házasságot – egyetértesz?

Miután a festő felesége arra panaszkodott, hogy a férje sosem festette le őket együtt, a férfi úgy döntött, a modern kapcsolatok metaforájaként örökíti meg magukat.

James Needham fiatal festőművész, Angliából költözött Ausztráliába, ahol feleségül vette a sydney-i lányt, Alixt. A felesége egyszer megemlítette, hogy kettejüket sosem festette le együtt egy képén sem. A férfi erre ihletet kapott.

Ez a festmény állítólag tökéletesen összefoglalja a házasságot - egyetértesz?

Átgondolta, milyen szerelmes festmények születtek a történelem során. Romantikus, heroikus, idilli képek. De miért festetné ilyennek a házasságát, mikor egyik jelző sem igaz rá? Ezért úgy döntött, lefesti a maga valójában: feleségét bugyiban és trikóban, fogmosás közben, önmagát pedig a vécén ülve.

Ez a festmény állítólag tökéletesen összefoglalja a házasságot - egyetértesz?

A feleségének tetszett a kép, és meg is osztotta az imguron, ahol elképesztően népszerű lett: több mint egymillió ember osztotta tovább! A legtöbb visszaigazolás pozitív, és az emberek egyetértenek abban, hogy a festmény a modern házasságok szintézise. Te egyetértesz?

Forrás: Dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top