Család

Véletlenül fotózta le az eljegyzést – most megtalálta az ismeretlen párt

A nashville-i fotós csak véletlenül botlott bele a romantikus jelenetbe, amit persze azonnal meg is örökített – hosszas kutakodás után végre megtalálta az ismeretlen párt.

Rachel Henderson egy szuperhősös fotósorozaton dolgozott, mikor észrevett egy férfit és egy nőt lázasan tevékenykedni a fák mögött. Utóbb kiderült, hogy a nő a férfi húga, és eljegyzéshez kezdték elrendezni a terepet.

Henderson kiszúrta, hogy nincs náluk kamera, ezért odament és adott egy névjegykártyát, hogy keressék majd meg, ő meg lő néhány fotót a távolból. Ez így is történt, de a pár csak nem jelentkezett még napok elteltével sem. Ekkor a Facebookhoz fordult, hogy felkutassa az ismeretlen párt.

Véletlenül fotózta le az eljegyzést - most megtalálta az ismeretlen párt

2000 megosztás után a fotós el is jutott a friss jegyesekhez. Kiderült, hogy a pár csak véletlenül kavarta el Henderson névjegyét, és nagyon örültek neki, mikor megkapták romantikus fotóikat. Már az esküvő időpontját is kitűzték – ahová biztosan van hivatalos esküvői fotósuk!

Forrás: ABCNews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top