Család

Talált egy bevásárlókocsit – örökbe fogadta

És Trevornak nevezte el.

Ez az ausztrál férfi mindig hagy egy kis helyet a szívében a szeretetleneknek és az elhagyottaknak. Akkor sem tudta elfordítani tekintetét, mikor megpillantotta az árválkodó bevásárlókocsit.

Andrew Mitchellt, akár egy mózeskosárban gőgicsélő kisbaba, úgy fogadta a magányos bevásárlókocsi, ami a tornácán várta egyik nap. A férfi nem habozott, magához vette a szomorkodó négykerekűt, és Trevornak keresztelte.

Mitchell hiába is próbálta a kocsit visszajuttatni eredeti gazdáihoz, az Officeworks tulajdonába, azok nem reagáltak megkeresésére, meg különben is, nem valószínű, hogy ott jó helye volt Trevornak, ha elszökött onnan.

Talált egy bevásárlókocsit - örökbe fogadta
Talált egy bevásárlókocsit - örökbe fogadta

Így inkább gondjaiba vette a bevásárlókocsit, aki hálásan segít az olyan ház körüli munkákban, mint a fűnyírás vagy a kutyasétáltatás, de szabadidejében szívesen játszik babaházakkal is.

Sajnos időközben az Officeworks mégis jelentkezett, hogy visszavegyék Trevort, de megköszönték Mitchell nevelőszülői munkáját, és biztosították felőle, hogy Trevor csak fokozott felügyelet mellett tér majd vissza a dolgos munkanapokba.

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top