Család

Megölte feleségét, mert nem tudta fizetni a gyógyszereit

Letartóztatták a 86 éves floridai férfit, aki agyonlőtte alvó feleségét. A férfi azonnal beismerte tettét, sőt azt állította, így akart segíteni az asszonynak.

A jelenleg letartóztatásban lévő idős floridai férfi állítólag azért lőtte le alvó feleségét, mert így akarta őt megkímélni fájdalmaitól.

Az asszony bizonyítottan több végzetes betegségben is szenvedett, amikre számtalan különféle drága gyógyszert írtak fel neki. Az idős pár nem engedhette meg magának a gyógyszeres kezelést, így a feleség folyamatos fájdalmaktól szenvedett.

Megölte feleségét, mert nem tudta fizetni a gyógyszereit

Noha az asszony nem kérte kimondottan a férfit, hogy az vessen véget életének, a férj azt mondta, hosszú napokon keresztül gondolkodott, és arra jutott, így lesz a legjobb feleségének. Az idős pár állítólag mindent megtett, hogy pénzhez jussanak, a férfi különmunkákat vállalt, és segélyekért is folyamodtak, de így sem jutottak akkora összeghez, ami fedezhette volna az asszony kezelését.

Állítólagos nemes szándékai ellenére a férj ellen folyik a bírósági eljárás.

Forrás: Care2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top