Család

Feltárta gyerekkori traumáit: egész családja megerőszakolta és bántotta

Dana Flowleyt édesanyja, nevelőapja és mostohabátyja is bántalmazta annak idején.

Dana Flowley jobban szeretett mostohabátyjával, Billy Kinggel lenni, aki időről időre elvitte kocsikázni, cigarettát is vett neki, és még mindig jobb volt, ha ő erőszakolta meg, mint mikor anyja és nevelőapja kínálta fel idegeneknek.

A most 35 éves asszony őszintén vallott tragikus gyerekkoráról, arról, hogy szülei orgiákra kínálták fel, és bekötött szemmel kellett tűrnie, hogy idegen férfiak használják a testét, aminél még az is jobb volt, ha tulajdon mostohabátyja erőszakolta meg.

Hosszú évek után most került csak bíróság elé a szörnyű családi titok, pedig Danát állítólag már ötéves kora óta ez a pokol várta otthon. Akkoriban nem volt kihez fordulnia, hiszen saját szülei is ellene voltak, és mindenki megegyezéses alapon használta ki testét. 

Feltárta gyerekkori traumáit: egész családja megerőszakolta és bántotta

A nevelőapa meghalt, mielőtt szembenézhetett volna az igazsággal, a többi vádlott ellen jelenleg folyik a bírósági eljárás.

Forrás: TheSun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top