Család

Felesége engedélyével hűtlenkedik a férj

Két feltétele azért volt az asszonynak, mielőtt zöld utat adott a férjének.

A házasságuk megóvása motiválta a meglehetősen szokatlannak számító lépésre a 30 éves angol nőt.

Amy Jones libidója állítása szerint nyomtalanul – de reményei szerint nem örökre – eltűnt a második gyermekük megszületése után, kényszerből pedig – érthető módon – nem akart szexelni. Hogy a férje, Ryan, se lássa kárát mindennek, és a kapcsolatuk is megmaradjon, megengedte a férjének, hogy amíg vissza nem tér a szexuális vágya, más nőkkel szexeljen.

Ehhez mindössze két feltétele volt: neki kell rábólintania a nőkre, akikkel csak egyszer szexelhet, és minden részletet tudni akar az afférról. A férjet először sokkolta a felesége javaslata, és nem akart kötélnek állni, de végül beleegyezett a dologba.

Felesége engedélyével hűtlenkedik a férj

A pár egyébként 14 éves kora óta van együtt, és bevallásuk szerint nagyon szeretik egymást. Az első gyermekük születése után kerek egy évig tartott az asszony vágyhiánya, és már akkor is ehhez a módszerhez folyamodtak, amit egyikük sem tekint megcsalásnak, csak egy átmeneti probléma gyakorlatias megoldásának.

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top