Család

2 év után került elő a Ferihegyről eltűnt fiatal nő

Családja korábban azt hitte, hogy a 26 éves Violetta az Egyesült Királyságban tűnt el, azonban néhány nappal ezelőtt Ausztriában találták meg a rendőrök.

A fertőrákosi B. Violetta 2014 májusában Budapestre utazott utolsó vizsgájára, majd a motelből kijelentkezett, és a recepción azt mondta, hogy Londonba megy dolgozni. Ezek után még becsekkolt a ferihegyi reptéren, ezután azonban eltűnt, semmit sem lehetett róla tudni – számolt be az esetről a Bors.

A rendőrség 2014 augusztusában ugyan lezárta már ügyében a nyomozást, családja azonban magánnyomozókat fogadott. Így derült ki, hogy Violetta soha nem lépett be az Egyesült Királyságba.

Idén januárban aztán a soproni kapitányság újraindította az ügyet, Violettát emellett az Interpol is kereste. Néhány nappal ezelőtt aztán egy osztrák rendőri ellenőrzés során megtalálták.

A fiatal nő azt üzente, hogy nem szeretne találkozni a családjával, és nem árulták el azt sem, hogy az ország mely részén tartózkodik. A családja jelenleg már annak is örül, hogy kiderült: Violetta életben van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top