Család

14 éve egyforma ruhában járnak az ikrek

Gyerekkorukban nem öltöztették őket egyformán.

Nem szokatlan, hogy az ikertestvéreket gyerekként egyformán öltöztetik, de egy brit ikerpár, Kathy és Rosie felnőtt fejjel, 46 éves korukban kezdtek teljesen egyformán öltözködni. Mindketten 2000-ban váltak el, és egymás szomszédságába költöztek, majd eldöntötték, hogy egyforma ruhákban fognak járni, sőt éjjelente egyforma hálóingben is alszanak.

A testvérek közösen üzemeltetnek egy takarítócéget, együtt járnak vásárolni, szórakozni és nyaralni is. Szeretik, ha felfigyelnek rájuk a megjelenésük miatt, és sokan kérnek tőlük közös fotót is, mintha hírességek lennének.

Kathyt és Rosie-t a szüleik nem öltöztették egyformán, ám 13 éves korukban, saját elhatározásukból egyszer már elkezdtek ugyanolyan ruhákban járni. Később azonban férjhez mentek, különböző városokba költöztek, és az egyforma öltözködéssel is felhagytak. A válásuk azonban újra közel hozta egymáshoz az ikertestvéreket, és felélesztették a régi szokásaikat is.

Az elválaszthatatlan ikrek elmondták: életük végéig egyformán akarnak öltözködni.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top