Család

Egy hónap alatt 1122 telefonhívással zaklatta exét

Legalább napi harminchétszer csörgette meg volt élettársa telefonját az a román férfi, aki ellen vádemelési eljárást indított a rendőrség. Kevesebb mint egy hónap alatt az 1122 telefonhívás mellett 51 szöveges üzenettel is zaklatta a nőt.

Vádemeléssel zárult annak a román férfinek az ügye, aki ellen a 22. kerületi Rendőrkapitányság indított nyomozást. A 28 éves férfi 2015. július 2-a és augusztus 1-je között a telefontársaság kimutatása szerint 1122 alkalommal zaklatta telefonon volt élettársát. A nő több mint ötvenszer fölvette a telefont. A zaklató férfi az 1067 sikertelen hívás mellett 51 szöveges üzenettel is bombázta volt kedvesét. Mindez egy egyszerű számítás alapján átlagban napi 37 próbálkozás a férfi részéről. Nem csoda, ha a volt élettárs feljelentést tett a rendőrségen.

A zaklatási ügyet a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága lezárta és vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

(Police)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top