Család

Férje elhagyta, mert leukémiás – belebolondult

A 28 éves nő kétségbeesésében a járókelőkhöz fordult segítségért, miután férje elhagyta és kifosztotta – azért, mert leukémiával küzd.

Shandong Ding Zhen, a 28 éves kínai nő nem csoda, ha belebolondul a szakításába: férje ugyanis azért hagyta ott, sőt vitte el minden pénzét és egyéves kisfiát, mert sajnálta a pénzt a leukémiás nő kezelésére. 

Esküvői ruhájában fohászkodik segítségért a nő, miután férje elhagyta, mert leukémiás

Shandong férje valószínűleg befogta a fülét, mikor az esküvőn a jóban-rosszban résznél tartott a pap – ugyanis feleségét a legrosszabbkor hagyta magára. Mióta kiderült, hogy a nő kezelésre szorul leukémiája miatt, a férfi kétszer próbált elválni tőle, a bíróság azonban nem hagyta jóvá a válást. Végül azonban így is otthagyta a nőt, és magával vitte az összes pénzét, valamint egyéves gyermeküket is. Mindebben pedig a szülei is segítségére voltak.

Végső elkeseredésében Shandong az észak-kínai Jinan utcáit járja – menyasszonyi ruhában, kezében egy “férj kerestetik” felirattal. Azt mondja, reméli, így fel tudja hívni magára a figyelmet, és talán valaki segít majd neki fedezni a rákkezelés költségeit, és visszaszerezni a kisfiát.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top