Család

Férje és két kislánya gyászolja az elhunyt tűzzsonglőrt

Heteken át küzdött életéért Farkas Linda, miután gyakorlás közben súlyosan megégett a teste, de sajnos belehalt sérüléseibe. Családja még nem ocsúdott fel a tragédiából.

Hétfőn mi is beszámoltunk róla, hogy egy súlyos baleset következményében elhunyt Farkas Linda tűzzsonglőr. A művésznőt szerte Európában ismerték.

Linda 2003-ban alapította meg a Magma Tűzszínházat. Divattervezőként, táncosként újító megoldásokban gondolkodott. “Ebben a műfajban főleg önállóan tanul az ember. Magam találok ki trükköket, továbbfejlesztem mások mozdulatait. Napi három órát gyakorolok tűz nélkül” – nyilatkozta néhány éve a Joynak.

Családja gyászolja

A szombathelyi lány 2007-ben adott életet első lányának, Barkának (akinek születése előtt egy héttel még fellépett), második gyermeke, Lava pedig másfél éves. A két gyermek most az apjára maradt.  “Össze vagyunk zavarodva, nagyon mély most a gyászunk” – mondta Linda férje a Borsnak.

Amputálták az ujjait

Balesete során Farkas Linda teste hatvan százaléka megégett. A Borsnak egy családi ismerős elárulta, hogy Lindát mesterséges kómában tartották, de úgy tűnt, hogy az égési sérülések ellenére túléli a balesetet. Az ujjai amputálása után felmerült, hogy egyik karját elveszíti, de az orvosok bíztak a gyógyulásban. Az égett bőrfelületeket eltávolították, de a bőrt nem tudták visszapótolni. Linda nem sokkal a halála előtt belázasodott.

Nyomoznak

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság jelenleg életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétségének gyanújával vizsgálja Linda halálának körülményeit, de ennél többet nem közöltek. Úgy tudni, hogy amint kigyulladt Linda egész emberalakos jelmeze, a körülötte lévők azonnal oltani kezdték.

(via Borsonline)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top